søndag den 11. september 2011

Barnedåb

I dag blev vores lille prinsesse døbt.

Den stolte far
Den ælste storesøster.

Den glade mor

Man kunne næsten ikke nænne at spise den fine kage.
Da jeg ikke er medlem af folkekirken har jeg et noget anstrengt forhold til præster, men den kvindlige præst der døbte Karla var meget posetiv. Hun startede med at give Karla en sten fra kirkegården som hun havde velsignet, og fortalte at navnet Karla betyder en stærk fri kvinde. Der blev bedt en bøn for ofrene i World Trade Center og præsten talte om hvordan verden er blevet forandret efter det.
Der var mange børn med til Karlas dåb de store legede godt sammen ude i haven. Karla havde ikke lyst til at sove så hun sad meget på arm.
Farfar fik hold i ryggen og måtte derfor blive hjemme det var surt.

8 kommentarer:

 1. Tillykke med lille Karlas dåb! Sikke en flot dåbskage med billede på.

  Det var vel nok synd, at farfar ikke kunne være med.
  God søndag aften til dig, Britt!

  SvarSlet
 2. Ja Madame Farfar var meget ked af det, men i eftermiddags fik vi besøg af Karla og hendes forældre og så billeder fra dåben.

  SvarSlet
 3. Det er dejlige billeder, den unge mor med flaske :) er meget sødt - og elegant. Jeg er heller ikke kirkegænger (eller medlem) men har efterhånden et meget afslappet forhold til præster, som jo ofte viser stor medmenneskelighed og accept af alle. (Ja, ofte, ikke altid). Det lyder som om det var en af de rare præster.

  Hvor kunne I dog nænne at sætte en kagekniv i den kage? Nåja, det er jo kun en kage :D

  SvarSlet
 4. Uha - jeg har det lige som dig; jeg er heller ikke medlem og har et meget anstrengt forhold til præsten. Jeg har bestemt, at jeg aldrig mere sætter mine ben i en kirken. Så må tiden vise om jeg kan holde det.... nogen gange bliver man jo inviteret til begivenheder, som man ikke synes, at man kan være bekendt at udeblive fra.

  SvarSlet
 5. Hej Donald jeg arbejder på at blive mere tolerant over for præster, men nogle præster syntes jeg er meget fordømmende.

  SvarSlet
 6. Jens jeg kommer også kun i kirken hvis det er abselut nødvendigt eller til koncerter.

  SvarSlet