søndag den 27. november 2011

Julemarked

Vi  var to kvinder der tog på julemarked i København i  går og det var hyggeligt. De forskellige markeder var lidt kedelige, men det er hyggeligt at gå rundt i byen. I Nyhavn sad folk og spiste frokost ude i det fri. Vi spiste en dejlig frokost i Magasin til en rimmelig pris.
Jeg var træt om aftenen så det var afslapning foran fjernsynet. Tema på DR 2 spil for livet, det var en finalekoncert hvor de seks finalister spillede sammen ned Symfoni Orkestret, jeg skal love for at de unge mennesker kan spille godt de er bare så dygtige.

3 kommentarer:

  1. Det er nogle dejlige billeder du har taget - Uffe og jeg var i byen i tirsdags og oplevede lidt af det samme, som du og Kisser gjorde. Der er pyntet så smukt!

    God søndag til dig, Britt!

    SvarSlet
  2. Jajaja - jeg er helt enig. Jeg synes også de der julemarkeder er dødhamrende kedelige. De sælger en masse overflødige ting, som ingen har brug for. Jeg kan godt lide at slentre rundt og se på den julepyntede by, men det kan jeg sagtens gøre uden at bruge en eneste krone.... :-D

    Jeg så også "Spil for livet" og jeg er lige så imponeret som dig, over de unge menneskers talenter! Det er fantastisk at se! :-D

    SvarSlet