søndag den 20. maj 2012

Blog træf Frederiksberg haveBlog træf i Frederiksberg have
.Det var som altid meget hyggeligt. Vi spiste god mad i de små haver. Derefter gik vi tur i parken,som er meget smuk og fredfuldt. Jens fortalte levende om de mennesker der har levet der, og sat deres præg på Danmarks historien.Tak Jens for en god planlægning og tak og knus til alle der deltog.
God søndag.


5 kommentarer:

 1. Tak for i går, Britt - hvor er det fine billeder du har taget! Ja, det var en dejlig plan, Jens havde lagt, og jeg holder meget af, når vi også kommer ud og oplever lidt på en travetur som den i går.
  God søndag til dig!

  SvarSlet
 2. Selv tak! Jeg synes også det var rigtig hyggeligt, selv om vi desværre ikke blev så mange. Forhåbentlig bliver vi mange flere næste gang..... og så glæder vi os til at komme en tur til Køge! Ja, vi skal jo nok huske det, hahahaha......

  SvarSlet
 3. Tak for i går. Det var rigtig hyggeligt :)

  SvarSlet
 4. Madame, Jens og Pernille selvtak det var en dejlig udflugt.
  Og jeg lover at Kisser og mig vil planlægge en tur i Køge. Men vi venter til august eller september.

  SvarSlet
 5. Mine kommentarer blev væk, min browser fungerede ikke - nu bruger jeg en anden og så går det bedre :)

  Hvor er det smukke billeder fra Frederiksberg Have. Jeg er jo vokset op i nærheden af den, først på den ene side, og så den anden, vestpå, og jeg skrev en kommentar om slottet (uden tårne og spir) og de pragtfulde plæner foran: Det er parken, som gør at den bygning bliver smuk, i sig selv er den ikke for køn, men som den ligger der på toppen af bakken og med den skønne plæne foran ser det rigtig smukt ud.

  I gamle dage måtte man ikke betræde græsset - men det må man gerne nu, heldigvis. Det er en perle, denne park.


  Jeg er ked af at jeg ikke kunne være med, men jeg havde desværre et anfald af jeg ved ikke hvad om fredagen, som gjorde mig svimmel og træt, men nu har jeg det da heldigvis godt igen.

  Det glæder mig at I havde et godt blogg-træf!

  SvarSlet